Vi är BeSafe

Som förälder vill du ge dina barn det bästa. Du kommer att skydda dem, hjälpa dem och förbereda dem på livet så gott du kan. Att åka bil tillsammans är en stor del av vardagen, oavsett om det är en lång resa eller bara en sväng ner till närmaste mataffär. Genom att spendera tid tillsammans och göra båda små och stora saker skapar vi minnen för livet. De erfarenheter vi delar tillsammans sår ett frö av nyfikenhet och gör att vi vill fortsätta att utforska livet. Genom att visa våra barn alla möjligheter som finns hjälper vi dem att bli starka och glada individer som är väl förberedda att följa sina drömmar.

I flera hundra år har vi skandinaver gillat äventyr. Kanske ligger det i vårt DNA, önskan om att utforska och upptäcka. BeSafe är ett familjeföretag som startades 1963 av den norska familjen Torgersen. Än idag ägs och drivs företaget av familjen Torgersen nu i fjärde generationen. Vår BeSafe-familj har en gemensam passion: att du och dina barn ska kunna upptäcka livet.

Utforska livet

Att bilda familj och få barn är ett stort kapitel i ens liv, kanske till och med det viktigaste kapitlet. Att spendera tid med sin familj och ha roligt tillsammans gör livet meningsfullt. Vi på BeSafe hoppas att vi får vara med på er resa genom livet och att våra produkter gör det möjligt för er att uppleva mer, åka till nya platser och se nya saker.

Ur ett barns perspektiv kan vad som helst vara ett äventyr – en resa till skogen, en resa till en annan stad eller till och med något så vardagligt som ett besök i mataffären. I det enkla bor de vackra, kanske är det i vardagen några av dina barns finaste barndomsminnen kommer att skapas. Så gör er redo för att – utforska livet!